توضیحاتی پیرامون ویندوز7
دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی پیام شهرکرد
چهار شنبه 12 بهمن 1390برچسب:, :: 20:15 ::  نويسنده : حسین احمدی بنی

توضیحاتی پیرامون ویندوز7

به گزارش ایسنا، مایکروسافت که ویندوز ویستایش تاکنون با موفقیت همراه نبوده امیدوار است ویندوز ۷ ، این شرکت را تا زمان آماده شدن سیستم عامل جدیدش با نام کد میدوری پشتیبانی کند.


 

این شرکت نرم‌افزاری حتی وبلاگ رسمی ویندوز ۷ را ایجاد می‌کند که در آن مهندسان وعده می‌دهند با کاربران به بحث در مورد این سیستم عامل بپردازند. این شیوه کاملا متفاوت با شیوه‌ای محسوب می‌شود که مایکروسافت در زمینه ویستا در پیش گرفته بود و نشان می‌دهد موج انتقادها از ویستا بی‌تاثیر نبوده است.

تنها امکانات ویندوز ۷ برای کاربر نهایی که تاکنون تبلیغ شده رابط کاربری چند لمسی آن است که از حرکات چند انگشت در ویندوز پشتیبانی می‌کند و تعامل کاربر تمامی برنامه‌ها را در صورتی که بخواهد از آنها استفاده کند، بهبود می‌بخشد. به عنوان مثال کاربر می‌تواند یک پیانوی مجازی را با لمس کلیدهای مجازی بر روی صفحه اجرا کند، ‌به سادگی عکس‌ها را بر روی صفحه درگ کرده، عکس‌ها را با دو انگشت چرخانده و بر روی آنها زوم کند؛ این ویژگی‌ها در جریان کنفرانسی در ماه می توسط مایکروسافت معرفی شدند.

مایکروسافت  ویندوز ۷ را در اواخر سال ۲۰۰۹ منتشر کرد که این یعنی از اپل پیشی گرفته و نخستین شرکتی است که رابط کاربری چندلمسی را به بازار رایانه‌های شخصی وارد کرده است.

لطفا با نظرات گران بهایتان ما را در جهت بهبود سطح کیفی پی سی امروز یاری کنید.

 


درباره وبلاگ

درباره تاریخ شهادت حضرت زهرا (س) روایات مختلفی به دست ما رسیده است. از چهل روز تا شش ماه بعد از رحلت پیامبر (ص). دانشمندان شیعه دو تاریخ را پذیرفته اند: یکی هفتاد و پنج روز پس از رحلت پیامبر (ص) و دیگری نود و پنج روز. با توجه به رحلت پیامبر (ص) در بیست و هشتم صفر، بنا به روایت هفتاد و پنج روز، در سیزدهم تا پانزدهم جمادی الاول، شهادت حضرت زهرا (س) قرار دارد، این ایام را فاطمیة اول می خوانند. بنا به روایت نود و پنج روز، شهادت حضرت زهرا (س) در سوم تا پنجم جمادی الثانی است. این ایام را فاطمیه دوم می خوانند. ایام فاطمیه روی هم رفته شش روز است. سه روز در ماه جمادی الاول و سه روز در ماه جمادی الثانی. دلیل این که سه روز در هر ماه به عنوان روز شهادت آن حضرت (س) معرفی شده این است که شاید ماههای قمری از رحلت پیامبر (ص) تا شهادت حضرت زهرا (س) 29 روز بوده، و در صورت کامل بودن ماههای قبل، روز شهادت سه روز تغییر می کند. امروزه به دهه دوم جمادی الاول یعنی از دهم تا بیستم جمادی الاول دهه فاطمیه اول و به دهه اول جمادی الثانی یعنی از اول تا دهم جمادی الثانی دهه فاطمیه دوم گفته می شود. به این ترتیب ایام فاطمیه در وسط مراسم عزاداری در دهه فاطمیه قرار می گیرد. به سال 1411 قمری آیت الله العظمی گلپایگانی با صدور بیانیه ای روز شهادت حضرت زهرا (س) را تعطیل اعلام کردند. حضرت آیت الله العظمی وحید خراسانی به سال 1378 شمسی روز شهادت حضرت زهرا (س) با پای برهنه به سوی حرم حضرت معصومه (س) حرکت کردند. پس از این مجلس شورا روز شهادت حضرت زها (س) را تعطیل رسمی اعلام کرد.
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دانشجویان دانشگاه پیام شهرکرد و آدرس yasben.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 12
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 29
بازدید ماه : 29
بازدید کل : 339
تعداد مطالب : 19
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1